szepir2

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Sajátos Nevelési Igényű Tehetségeket Támogató Tanács meghívott minket az általuk rendezett Szépíró versenyre. E megmérettetésre 5547 gyerek nevezett be az ország minden pontjáról. Sőt, külhoni magyar diákok is részt vettek ezen a sikeres rendezvényen. Az országos rendezvényen 242 lelkes nebuló tolla sercegett a meleg áprilisi délelőttön.

A Magyar Írásterápiás Egyesület „Változz TE is pillangóvá” műhelymunkáján több mint 70 gyerek és szülő vett részt, köszönjük nekik a közös élményt, külön örülünk, mert 50 pillangóval gazdagodtunk.

szepiro2

Külön megtiszteltetés volt számunkra, hogy dr. Gyarmathy Éva, a Tanács vezetője is megtisztelt minket a műhelymunkánkon!

szepiro3

Nagyon örültünk, hogy pedagógusok is kipróbálták, milyen az igazi kibontakozás, és pillangóvá váltak nálunk.

szepiro1

A nagy érdeklődésre való tekintettel, június elsejétől tagjaink e-book formájában letölthetik a „Hogyan változz pillangóvá?” módszertani kiadványunkat.

Köszönjük a közös élményt mindenkinek!

Külön köszönjük Potoczki Áginak és Hegedüs Krisztinának, hogy részesei lehettünk egy ilyen magas színvonalú rendezvénynek, mely az Ő kitartó és elhivatott munkájuk által valósulhatott meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://mi-te.blog.hu/api/trackback/id/tr575361818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása